Over Rubco

RUBCO N.V.

RUBCO NV, werd in het jaar 1980 opgericht. In ons vijfendertig jarig bestaan groeiden wij uit tot een belangrijke speler in ons domein. We zijn gespecialiseerd in rubberen wand- en vloerbedekking, elektrische afrasteringen, allerhande materiaal voor de liefhebber van boerderijdieren en last-but-not-least vindt u bij ons een ruim assortiment ruitersporttoebehoren.

Onze kantoren bevinden zich sinds 1999 in Opglabbeek, dicht bij de grens met  Nederland en Duitsland.

Wij gaan er van uit dat de klant centraal staat.  We doen er dan ook alles voor om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te bedienen. Verder hechten we ook zeer veel belang aan een goed, persoonlijk contact met onze klanten. Om dit te kunnen bereiken werken we aan  een kwalitatief steeds meer hoogstaande organisatie.

Als B-to-B bedrijf richten wij ons naar de betere dierenspeciaalzaak, ruitershop, doe-het-zelf-zaak en stallenbouwer. Wij begeleiden bij het samenstellen van het assortiment en zorgen voor een optimale presentatie van onze producten in uw handelszaak.

>

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]